logo
   

Wie zijn we?

Tomas Van Reybrouck is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Hij is lid van de BVRGS (Belgische Vereniging Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeeminterventie). Hij is sinds 1992 werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Hij heeft bijzondere interesse voor omgevingszorg. Daarnaast is hij senior opleider aan de Interactie-Academie te Antwerpen, supervisor en auteur. Hij volgde bijkomende opleidingen op het vlak van rouwverwerking en in de narratieve therapie.

Luc Van den Berge is doctor in de pedagogische wetenschappen, master in de wijsbegeerte en sociaal verpleegkundige. Hij is psychotherapeut en heeft een erkenning als supervisor en opleider bij de BVRGS. Hij werkt sinds 1989 in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast is hij senior opleider aan de Interactie-Academie te Antwerpen en auteur. Hij is als wetenschappelijk medewerker verbonden aan het Laboratorium voor Educatie en Samenleving (http://ppw.kuleuven.be/ecs/les). Hij legt zich toe op ouderbegeleiding (ouders zien zonder het kind, ongeacht de leeftijd van het kind), filosofisch consult, coaching en (team)supervisie.

Philippe De Wilde is klinisch psycholoog en psychotherapeut (Interactie-Academie te Antwerpen). Hij is lid van de BVRGS. Hij werkt sinds 1983 in de geestelijke gezondheidszorg. Zijn therapeutische belangstelling gaat sterk uit naar de vraag hoe je als mens omgaat met tegenslagen en verlies in een samenleving die vooral gericht is op succes. Zo bekwaamde hij zich onder meer op het vlak van chronisch ziek zijn. Verder heeft hij een bijzondere affiniteit met het werken met jongvolwassenen en koppels.